OVER ONS

U bent terecht gekomen op de website van Gooische en Domstad Slaapspecialist. Welkom!

Nadat Joop ten Haaft, 15 jaar als bedrijfsleider bij Slaapkamer 22 heeft gewerkt, heeft hij de winkel in Utrecht en Hilversum in het jaar 2000 overgenomen. Onze winkel in Utrecht is al lang een begrip in de gezellige binnenstad van Utrecht. Het filiaal in Hilversum is in juni 2011 verhuisd naar een andere locatie in het centrum van Hilversum. 

Assortiment
Het assortiment is in de loop van de tijd uitgebreid en veranderd. Alles op gebied van bedden, dekbedden, kussens, slaapbanken etc. is verkrijgbaar, altijd met het oog op service en kwaliteit. Wij combineren dit met eerlijk en deskundig advies. Kom en ontdek het genoegen van een persoonlijke slaapkamer.

Want persoonlijk is het, alles wat met een bed te maken heeft. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u een goed advies geven en denken graag met u mee. Het doel is een slaapsysteem voor u te vinden met de juiste ondersteuning en comfort voor vele jaren slaapplezier.

Merken
Wij werken samen met, zijn dealer van, gerenommeerde merken. Deze staan garant voor een constante kwaliteit. Maar ook voor innovatie, het zijn merken die met de tijd mee gaan. Dus eigentijdse technieken en materialen worden gebruikt voor matrassen, bodems en ledikanten. Op de Zwitserse fabrikant Hasena na, zijn alle merken van Nederlandse bodem.

Op het moment zijn er vriendelijk geprijsde matrassen en actiesets maar ook diverse showroombedden. Deze zijn zeer aantrekkelijk geprijsd om weer ruimte te maken voor onze steeds vernieuwende collectie.

Tegenwoordig wordt alles ook in extra lengte maten, 210 of 220 lengte geleverd worden. Maar zelfs 230 cm lengte kunnen wij u leveren! Hiervoor is ook textiel op maat verkrijgbaar.

Textiel
In textiel hebben een ruime keuze. Dekbedden, kussens, moltons, hoeslakens en dekbedovertrekken van diverse merken. Auping, Silvana, Polydaun, Texelwool, Kardol&Verstraten, Damai, Bella Donna e.a. zijn bij ons verkrijgbaar. Wij hebben spreien van Auping, Damai en Bamar in de collectie. De spreien van Bamar kunnen in diverse dessins op maat gemaakt worden. Ook sierkussens om te slaapkamer mee te decoreren hebben wij volop.

Matrassen, boxsprings, ledikanten en bodems worden uiteraard netjes bij u thuis gebracht en eventueel vakkundig gemonteerd. 

Milieu
Aan een schone wereld en een schoon milieu wordt steeds vaker gedacht in onze branche. Wat voorbeelden zijn:

  • Downy dekbed van Ducky Dons met een tijk gemaakt van 100% cellulose, een bestanddeel van plantencellen. Dit materiaal is 100% biologisch afbreekbaar.
  • Auping kiest voor veilige en verantwoorde productiemethoden en gebruikt waar mogelijk milieuvriendelijke materialen (zoals watergedragen lakken, CFK-vrije schuimen en PEFC-hout)
  • Auping werkt zorgt voor een 100% recycling van matrassen. Bij aanschaf van een nieuw Auping matras wordt de oude teruggenomen.

U bent van harte welkom in onze winkels in Hilversum en Utrecht. We hopen u gauw te ontmoeten.

p.s.
Een deel van het plafond van onze winkel in Utrecht heeft een bijzonder uiterlijk. Terwijl u een matras uitprobeert, leest u allerlei teksten, kreten die met slapen te maken hebben. Gecalligrafeerd met krijt op ons 'schoolbord-plafond'. 

plafond utrecht overzicht plafond utrecht detail 1 plafond utrecht detail 2