COLLECTIE

We staan nu vaker dan voorheen stil bij het feit dat we ruim een derde van het leven slapend doorbrengen. Hierdoor gaan we zorgvuldiger te werk bij het inrichten van de slaapkamer. De keuze voor een ledikant hangt vaak af van de sfeer die het uitstraalt. Vooral het matras en de bodem worden met zorg uitgekozen. Maar ook een goed hoofdkussen en een fijn dekbed hebben een grote invloed op het slaapcomfort. 

Onze collectie bestaat uit gerenommeerde Nederlandse merken. Daarvan is Auping de belangrijkste; wij zijn echte Auping-specialisten. Alle modellen, van de vertrouwde Auronde tot het nieuwste model Essentiel zijn te zien. Verder is Eastborn een grote leverancier van matrassen en boxsprings. Op het gebied van boxsprings is alles mogelijk, van vlakke tot electrisch verstelbare. Hoofd- en voetborden zijn in diverse stoffen uit te voeren.

Ubica heeft sinds kort een collectie pocketveringmatrassen met een toplaag van gel. Dit is een uniek matras die zacht aanvoelt maar een stevige ondersteuning biedt. Bij ons vindt u ook de unieke traagschuimmatrassen van MLine, ontwikkeld door o.a. Nasa. Deze anti-allergische matrassen vormen zich naar lichaamswarmte en druk. Hierdoor geven ze een optimale ondersteuning. Wat matrassen betreft, hebben we een uitgebreide huiscollectie. 
Van een eenvoudige polyether tot een topkwaliteit latex.Vooraanstaande merken als Polydaun, Silvana en Ducky Dons leveren ons dekbedden en kussens.